ЛЕТОПИС на учебната 2020-2021 година

Учебна 2020-2021 година – Детската градина № 77 „Магнолия“ спечели проект към Столична община по програма за дейността на Съвет по безопасност на движението на децата в София на тема: Изграждане на учебна площадка за безопасно движение и приложно колоезденена стойност 3100.00 лв. Със тези средства през есента на 2021 година ще се реализира площадката и ще се закупят акумулаторни мотори и велосипеди за децата.

Децата от трета група „Звездичка“ и четвърта група „Пчеличка“ участваха в Национален конкурс „Космонавтика 2021“, където бяха наградени с Грамоти. Децата се включиха и в конкурса „Нестле за по-здрави деца“ и в конкурса на издателство „Просвета“ на тема „Картичка за мама“.

КМО НОТА БЕНЕ представи пред децата проекта за класическа музика  “Дивертименто: 2020” и музикалната програма “На крилете на песента”.

По време на епидемична обстановка и затваряне на детската градина, екипа работеше онлайн с децата в облачната система Google workspace за образованието.

През месеците октомври 2020 година беше извършено обновяване на материалната база чрез основни ремонтни дейности на дървеното стълбище и на двора и закупуване на техника и материали.